Eläinsuojelukeskus Miu

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry:n eläinsuojelukeskus on valmistunut Lappeenrannan Mustolaan 2021-2022 aikana. Eläinsuojelukeskus on nykyaikainen eläinsuoja, joka on rakennettu historialliseen kanavarakennukseen upealle sijainnille aivan Mustolan sulun läheisyyteen. Kodittomien eläinten tilojen lisäksi eläinsuojelukeskuksessa on mm. monitoimitila, jossa yhdistys järjestää kahvilapäiviä ja tila on vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin. Tiloissa toimii myös kissahotelli, jonne omistaja voi tuoda kissan hoitoon loman tai muun menon ajaksi. Omalla eläinklinikalla hoidetaan kodittomien eläinten perustoimenpiteet. Käyttämällä eläinsuojelukeskuksen palveluja tuet samalla eläinsuojelutyötä!

Eläinsuojelukeskuksen vierailuaika on lauantaisin klo 14-17 (ei juhlapyhinä). Keskus on lisäksi auki aina kahvilan aukioloaikana. Kaikki muut vierailut tulee sopia ennakkoon!


Eläinkerhot jatkuvat huhtikuussa! 😍 Tarjolla on neljä eri ryhmää (8.4. klo 15.30-16.45. ja 17-18.15 tai 17.4. klo 15.30-16.45 ja 17-18.15.), joista voit valita sopivimman ajankohdan. Kerho kestää yhden kerran ja aiheena on nyt kanien hoito. Paikkoja on rajallisesti eli ilmoittaudu pian mukaan! Tiedustelut ja ilmoittautumiset osoitteeseen...

Mietitkö minne suunnata kevätretkelle koululuokkasi kanssa? Etsittekö edullista luokkaretkikohdetta?