Tule vierailulle eläinsuojelukeskukselle!

Yleinen vierailuaikamme on lauantaisin klo 14-17. Juhlapyhinä vierailuaikoja ei yleensä järjestetä. Eläinsuojelukeskus on avoinna myös aina kahvilan aukiollessa. Katso aukioloajat täältä.


Otamme mielellämme koululuokkia ja erilaisia ryhmiä vierailulle. Vierailun kesto on yleensä n. 1h ja kahvilatila sekä pihaterassimme ovat vapaassa käytössänne tuon jälkeen. Suosittelemme samalla tutustumaan myös Saimaan Kanavaan ja Mustolan sulkuun!

Voitte halutessanne ostaa herkut ja juomat tarjolle vieraille/osallistujille. Omien tarjoilujen tuominen on myös sallittua! Tilassa on kahvikone, josta saa helposti tarjolle erilaisia kahveja, teetä ja kaakaota. Myös kylmiä juotavia on mahdollista ostaa tarjottavaksi. Kysy tarjous näistä! 

Kahvilatilan yhteydessä on kaksi huonetta, joissa asuu yhdistyksen kodittomia kissoja. Näitä kissoja pääsee siis ihastelemaan isojen lasi-ikkunoiden läpi vieraillessaan, mutta kissoja ei pääse silittämään. Huoneissa asuvat kissat vaihtelevat tilanteen mukaan, joten esim. aremmat kodittomat kissat eivät välttämättä näyttäydy ihmisille. Kahvilassa ei asu eläimiä, eli tila on sopinut ongelmitta myös allergikoille. Vierailun yhteydessä pääsee tutustumaan myös eläinsuojelukeskuksen muihin kodittomiin kissoihin ja kissojen tiloihin (ei karanteenitiloihin).

Kysy lisätietoja p. 050 553 6100 tai sähköpostitse kasey.elainsuojelukeskus@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa Miulle! 

Eläinsuojelukeskus Miu, Itäinen Kanavatie 6, 53420 Lappeenranta