Tilavuokraus

Eläinsuojelukeskus Miun päädyssä sijaitseva kahvilatila on vuokrattavissa esim. juhla-, kokous- tai harrastekäyttöön. Sijaitsemme upeissa maisemissa Saimaan kanavan varrella ja aivan Mustolan sulun läheisyydessä. Tilamme sopivat erinomaisesti esim. merkkipäivien, valmistujaisten, rippijuhlien ja kokousten järjestämiseen.

Sisätilat on tarkoitettu enintään 35 henkilölle. Lisäksi kesäkaudella on käytössä terassi ulkokalusteineen. Huonon sään sattuessa voit halutessasi tehdä lisää katettua tilaa terassille käyttäen yhdistyksen telttakatoksia. 

Yhdistys järjestää tilassa kahvilapäiviä ja vapaaehtoisille suunnattua toimintaa satunnaisesti. Tila on yleensä varattu yhdistyksen käyttöön perjantaisin ja lauantaisin. Voit katsoa varattavissa olevat ajat VARAUSKALENTERISTA.

Kahvilatilan yhteydessä on kaksi huonetta, joissa asuu yhdistyksen kodittomia kissoja. Näitä kissoja pääsee siis ihastelemaan isojen lasi-ikkunoiden läpi vieraillessaan, mutta kissoja ei pääse silittämään. Huoneissa asuvat kissat vaihtelevat tilanteen mukaan, joten esim. aremmat kodittomat kissat eivät välttämättä näyttäydy ihmisille. Kissahuoneiden ikkunoissa on verhot, joilla saa tarvittaessa suljettua näkymät kissojen tiloihin.  Eläinsuojelukeskuksen muihin tiloihin pääsee tutustumaan, jos asiasta on sovittu ennakkoon. Kahvilassa ei asu eläimiä, eli tila on sopinut ongelmitta myös allergikoille.


Tilavuokra:

40 € / 1. tunti

2. tunti 20€

3. tunti ja siitä eteenpäin 10€ / tunti


Voit halutessasi ostaa herkut ja juomat tarjolle vieraille/osallistujille. Omien tarjoilujen tuominen on myös sallittua! Tilassa on kahvikone, josta saa helposti tarjolle erilaisia kahveja, teetä ja kaakaota. Myös kylmiä juotavia on mahdollista ostaa tarjottavaksi. Kysy tarjous näistä!

Kahvilassa on pieni keittiö, jossa mm. pesuallas, astianpesukone ja mikro. Kylmävitriini tarjoaa kylmäsäilytystilaa tarjoiluille. Tilassa on oma wc, jossa mm. lastenhoitotaso. Eläinsuojelukeskuksella on nettiyhteys, joka on vuokraajan käytössä sopimuksen mukaan (sisältyy vuokrahintoihin). Saatavilla kokouksia varten on myös valkokangas ja dataprojektori. Pöytiä ja tuoleja saa vapaasti siirtää haluamaansa järjestykseen. Yhdistyksen telttakatokset ovat käytettävissäsi, jos tarvitset lisää katettua tilaa terassille.

Kaikki vuokratuotot käytetään yhdistyksen eläinsuojelutyöhön!

Huomioithan tilan valmisteluun tarvitsemasi ajan varauksessasi. Varauksen hintaan sisältyy tilan loppusiivous yhdistyksen toimesta. Odotamme kuitenkin, että varaaja huolehtii käyttämänsä astiat tiskikoneeseen, pyyhkii pöydät, laittaa roskat roskiin ja siistii tilan yleisilmeen sellaiseksi, että yhdistyksen työntekijät pääsevät siivoaamaan tilaa joutuisasti.

Kysy lisätietoja p. 050 553 6100 tai sähköpostitse kasey.elainsuojelukeskus@gmail.com

Voit tehdä varauksen myös suoraan verkossa! VARAUSKALENTERI

Lämpimästi tervetuloa Miulle! 

Eläinsuojelukeskus Miu

Itäinen Kanavatie 6

53420 Lappeenranta